L

Rekenen voor MBO niveau 4

Als MBO student van niveau 4 krijg je te maken met die lastige verhaaltjes sommen. Deze verhaaltjes sommen zijn complexer, dan die van niveau 3. Haal met zelfvertrouwen een dikke voldoende op deze rekentoets

Alle kennis en tips heeft Teun de afgelopen jaren voor jou verzameld

Teun: De afgelopen jaren heb ik honderden bijlessen in rekenen gegeven. Inmiddels weet ik waar de meeste studenten moeite mee hebben. Ook mijn werk als rekenexpert begeleid ik veel studenten die mogelijk dyscalculie hebben. Je kunt erop vertrouwen dat deze kennis en de rustige stap-voor-stap uitleg een goede basis vormt om jou op weg te helpen naar een voldoende! Als je genoeg tijd stopt in de basis van het rekenen begin je het weer leuk te vinden.

Kennis en tips voor jou verzameld

Dit leer je in de cursus

Procenten

Reken foutloos sommen over procenten uit.

Verhoudingen

Sommen over verhoudingen zijn voor jou geen geheim meer.

Omtrek, oppervlakte, inhoud

Raak niet meer in de war door deze opgaven.

Cirkel, bol, cilinder

Leer overzicht te creëren en rust te bewaren.

Handige tips en huiswerk

Gestructureerd je kennis testen door huiswerk.

Plezier hebben

Leer vooral veel plezier hebben in rekenen.

Waarom kiezen voor ons?

Ons doel is, om jou succesvol je MBO rekenexamen te laten halen voor een betaalbare prijs. In de cursus wordt elk onderwerp stap-voor-stap uitgelegd in duidelijke uitlegvideo’s. Na de uitleg van de lesstof, kun je zelf opgaven maken over dit onderwerp. Uiteraard wordt alle huiswerk uitgelegd, ook weer via de vele uitlegvideo’s. Over elk onderwerp worden handige tips gegeven. De cursus is volledig online. Je kunt deze volgen waar je maar wilt, zolang je maar een internetverbinding hebt.

Bij deze online training kun je alle uitlegvideo’s steeds weer opnieuw bekijken. Je kunt er op vertrouwen dat alle kennis en de stap-voor-stap uitleg  jou het vertrouwen geeft dat jij je MBO rekenexamen gaat halen.

 

Online cursus rekenen voor MBO niveau 4

Rekenen voor MBO niveau 4

Bij deze cursus zit inbegrepen:

Online cursus + 1 op 1 bijles

Wordt binnenkort verwacht...

Wat studenten zeggen

5/5
Jolanda Boer

MBO rekentoets

Het mooie van de filmpjes is dat je het op je eigen tempo kan doorlopen. Als je het even niet begrijpt of mee wilt rekenen zet je het filmpje even op pauze. Handige tips, handige rekenmethodes die niet verwarrend zijn maar duidelijkheid en structuur bieden

5/5
Elzenoor Sieben

MBO rekentoets

Het is een fijne en mooie online cursus. Je ziet dat er aandacht en tijd in is gestoken. Deze cursus kan je zeker op weg helpen om het rekenen voor het MBO te halen.

5/5
Laura de jong

MBO rekentoets

Deze online training maakt het meer dan waard. Als ik een onderwerp van het rekenen niet snap, dan wordt het op een duidelijke en heldere manier uitgelegd. Je kunt  zelfs de filmpjes meerdere keren bekijken, waardoor je ook aantekeningen kunt maken van de uitleg. Daarnaast raad ik deze cursus ook aan andere mensen aan die moeite hebben met rekenen of  een makkelijke uitleg willen hebben bij het rekenen.

5/5
Kelly van der Bos

MBO rekentoets

In het verleden heb ik altijd gedacht dat ik slecht was in rekenen. Teun heeft het tegendeel bewezen. Dankzij de online cursus heb ik mijn rekentoets gehaald en daardoor mijn opleiding gehaald.

Eenvoudig en snel weer helemaal op niveau

Tegenwoordig zijn rekentoetsen een voorwaarde om je opleiding te halen, of een bindend studie advies binnen te slepen. Voel jij die druk ook? Maak het je dan gemakkelijk door onze online cursus voor Medisch rekenen, MBO of Pabo rekenen te volgen. Moeilijk wordt makkelijk met rekenexpertonline.nl!

Scroll naar boven