L

Medisch rekenen voor verzorgende IG

Ben jij verzorgende IG, dan moet je de toets medisch rekenen maken. Veel verzorgende IG raken de weg kwijt in vervelende verhaaltjessommen. Met onze stap-voor-stap uitleg ga jij je rekentoets met een dikke voldoende afsluiten!

Alle kennis en tips heeft Teun de afgelopen jaren voor jou verzameld

Teun: De afgelopen jaren heb ik honderden bijlessen medisch rekenen gegeven. Inmiddels weet ik waar de meeste studenten moeite mee hebben. Ook mijn werk als rekenexpert begeleid ik veel studenten die mogelijk dyscalculie hebben. Je kunt erop vertrouwen dat deze kennis en de rustige stap-voor-stap uitleg een goede basis vormt om jou op weg te helpen naar een voldoende! Als je genoeg tijd stopt in de basis van het rekenen begin je het weer leuk te vinden

Dit leer je in de cursus

Eenheden omrekenen

Met handige tips in no time eenheden foutloos omrekenen.

Verdunnen & zuurstof

Hoe je opgaven over verdunnen en zuurstof makkelijk kunt oplossen.

Infuus opgaven

Welke stappen je moet nemen bij verschillende infuus opgaven.

Pomp

Door handige tips de opgaven over de pomp uit te rekenen.

Medicatie opgaven

Gestructureerd de opgaven over medicatie opgaven maken.

Plezier hebben

Leer vooral veel plezier te hebben in rekenen.

Waarom kiezen voor ons?

Veel onderwijsinstellingen hebben als eis dat je foutloos deze toets moet kunnen maken. Nul fout dus. Dat is best een hele opgave. Ons doel is om jou succesvol je toets medisch rekenen te laten halen voor een betaalbare prijs.

In de cursus wordt elk onderwerp van medisch rekenen stap-voor-stap uitgelegd in duidelijke uitlegvideo’s. Na de uitleg van de lesstof, kun je zelf opgaven maken over dit onderwerp. Uiteraard wordt alle huiswerk uitgelegd, ook weer via de vele uitlegvideo’s. Over elk onderwerp worden handige tips gegeven. De online cursus wordt afgesloten met een eindtoets, waarin alle onderwerpen worden getoetst. Wel zo handig om te weten of je de kennis nu beheerst. De cursus is volledig online. Je kunt deze volgen waar je maar wilt, zolang je maar een internetverbinding hebt. Bij deze online cursus kun je alle uitlegvideo’s steeds weer opnieuw bekijken.

Je kunt erop vertrouwen dat alle kennis, de stap-voor-stap uitleg en rustige uitleg  jou het vertrouwen geeft dat jij wel je opgaven van medisch rekenen kunt maken.

Online cursus medisch rekenen voor verzorgende IG

Medisch rekenen voor verzorgende IG

Bij deze cursus zit inbegrepen:

Online cursus + 1 op 1 bijles

Wordt binnenkort verwacht...

Wat studenten zeggen over ons

5/5
Daniek de Vries

Verzorgende IG

Omdat ik mijn hele leven niet goed was in rekenen dacht ik dat ik mijn diploma niet zou halen vanwege medische rekenen. Door de hulp van Teun heb ik weer het zelfvertrouwen gekregen die ik nodig had. Alles wordt duidelijk stap voor stap uitgelegd. Door de Online cursus heb ik medisch rekenen gehaald.

5/5
Holger Zill

Verzorgende

Ik ben geslaagd met een 9,5 op mijn examen medisch rekenen! alleen met jullie, hulp uitleg en oefeningen in deze online training is het mij gelukt om voor dit vak te slagen.

5/5
Anouk Bakker

MBO-V

Ik vind de manier van uitleggen en daarbij ook nog de oefensommen een fijne manier van leren, zo test je gelijk je kennis. Doordat ik hier volledig mijn focus op had, heb ik onlangs medisch gehaald met een 10!

5/5
Shanaya Ramkarakh

HBO-V

De online training is zeker een aanrader. Op deze manier kreeg ik eerst een uitleg in een filmpje, waarna ik vervolgens oefen opdrachten moest maken. Ik heb de toets met een 10 gehaald

Eenvoudig en snel weer helemaal op niveau

Tegenwoordig zijn rekentoetsen een voorwaarde om je opleiding te halen, of een bindend studie advies binnen te slepen. Voel jij die druk ook? Maak het je dan gemakkelijk door onze online cursus voor medisch rekenen te volgen. Moeilijk wordt makkelijk met rekenexpertonline.nl!

Scroll naar boven