L

De WisCat rekentoets

In deze WisCat cursus behandelen we alle onderdelen van de WisCat rekentoets. Je krijgt veel tips mee hoe je snel en foutloos de hoofdrekensommen kunt maken en nog veel meer.

Alle kennis en tips heeft Teun de afgelopen jaren voor jou verzameld

Als Pabo student is het een rustgevend idee als jij je WisCat toets direct in je 1e leerjaar binnensleept. In deze WisCat cursus behandelen we alle onderdelen van de WisCat rekentoets. Je krijgt veel tips mee hoe je snel en foutloos de  hoofdrekensommen kunt maken en nog veel meer. Veel studenten hebben door onze cursus hun WisCat rekentoets gehaald. In onze online cursus voor de WisCat leggen wij jou stap-voor-stap alle onderdelen uit. In de cursus wordt veel aandacht besteed aan opgaven die kort geleden in de WisCat toets zijn geweest.

Wiscat rekentoets

Dit leer je in de cursus

Hoofdrekenen

Tips hoe je de hoofdrekensommen beter en sneller maakt

breuken, procenten, decimalen

Rekenen met breuken, procenten en decimalen

Verhoudingen, kansberekeningen

Leer over verhoudingen en kansberekeningen

Ruimtefiguren

Omtrek, oppervlakte, inhoud, schaal, bol, cirkel, cilinder

Handige truucjes

Gestructureerd de opgaven doorgronden

Plezier hebben

Leer vooral veel plezier te hebben in rekenen.

Waarom kiezen voor ons?

Om de WisCat toets te halen, is een CITO-score van 103 punten een vereiste. Steeds meer onderwijsinstellingen hanteren strengere normen en hebben als eis 120 punten. Dat is een hele opgave…

Ons doel is, om jou succesvol je WisCat toets te laten halen voor een betaalbare prijs. In de cursus wordt elk onderwerp stap-voor-stap uitgelegd in duidelijke uitlegvideo’s. Na de uitleg van de lesstof, kun je zelf opgaven maken over dit onderwerp. Uiteraard wordt alle huiswerk uitgelegd, ook weer via de vele uitlegvideo’s. Over elk onderwerp worden handige tips gegeven. De cursus is volledig online. Je kunt deze volgen waar je maar wilt, zolang je maar een internetverbinding hebt.

Bij deze online cursus kun je alle uitlegvideo’s steeds weer opnieuw bekijken. Je kunt er op vertrouwen dat alle kennis en de stap-voor-stap uitleg  jou het vertrouwen geeft dat jij je WisCat toets gaat halen.

Online cursus WisCat

Rekenen voor WisCat

Bij onze cursus zit inbegrepen:

Online cursus + 1 op 1 bijles

Wordt binnenkort verwacht

Wat studenten zeggen 

5/5
Eefje Speksnijder

WisCat rekentoets

Ik vond het erg fijn om met deze cursus te werken. Alle onderdelen voor de WisCat worden doorgenomen door uitgebreide filmpjes. Het fijne is dat Teun op een rustig tempo uitlegt en fijne stapjes/manieren gebruikt waardoor het rekenen makkelijker wordt..

5/5
Ranya Anwar

Wiscat rekentoets

De online training bestaat uit een duidelijke opbouw, waarin alle domeinen op de juiste volgorde worden aangeboden. De online training is duidelijk met heel veel expertisen opgezet. Ik adviseer wel om de training in combinatie met een bijles te doen.

5/5
Marissa Koster

WisCat rekentoets

Als voorbereiding voor de WisCat voor de PABO opleiding heb ik gebruik gemaakt van de uitleg video’s en huiswerk opdrachten. Deze video’s en huiswerk opdrachten zijn erg fijn in gebruik door de rustige uitleg van Teun.

5/5
Henriette Schlichting

WisCat rekentoets

Een overzichtelijk, beknopt beeld wordt er gegeven van het rekenen tot en met groep 8. Stap voor stap word ik meegenomen waardoor ik het nu zoveel jaar later wel begrijp. Erg leerzaam. Kortom alles wat ik nodig heb om mijn WisCat te halen, een aanrader voor een ieder die de WisCat moet doen

Eenvoudig en snel weer helemaal op niveau

Tegenwoordig zijn rekentoetsen een voorwaarde om je opleiding te halen, of een bindend studie advies binnen te slepen. Voel jij die druk ook? Maak het je dan gemakkelijk door onze online cursus voor Medisch rekenen, MBO of Pabo rekenen te volgen. Moeilijk wordt makkelijk met rekenexpertonline.nl!

Scroll naar boven