L

Ook slagen voor je MBO rekentoets?

Maak je het gemakkelijker door onze online rekencurus voor het MBO, te volgen!

Medisch rekenen cursus

Word een expert in rekenen!

Vanaf 2022 telt de rekentoets mee voor MBO studenten van niveau 3 en 4. Daarom is het belangrijk dat je goed voorbereid het rekenexamen in gaat. Dit kan je doen door onze cursus aan te schaffen. De cursus is ontworpen door onze rekenexpert Teun. Als rekendocent met meer dan 10 jaar ervaring weet hij waar studenten tegenaan lopen. Ook studenten met dyscalculie en rekenangst halen dikke voldoendes door zijn uitleg. 96% van de studenten haalt zijn toets dankzij de uitleg van Teun.

MBO niveau 3

Als jij vanaf 2022 een MBO niveau 3 opleiding volgt, dan krijg je te maken met het rekenexamen. Hoe fijn is het als jij weet hoe je opgaven over verhoudingen kunt uitrekenen of dat de opgaven op procenten geen geheimen meer voor je zijn. Met onze stap-voor-stap uitleg leggen wij alle onderdelen van de verplichte rekenonderdelen aan jou uit. Wel een fijn gevoel als je vol zelfvertrouwen je rekenexamen kunt maken.

MBO niveau 4

Als MBO student niveau 4 krijg je te maken met lastige verhaaltjes sommen. Deze sommen zijn complexer dan die van niveau 3. In de vele uitlegvideo's leren wij jou de beste uitleg strategieën uit. Met de vele tips die je van ons krijgt ga jij straks je rekenexamen met een vette voldoende afsluiten

Online cursus MBO rekenen

MBO niveau 3

Leer hoe je op een handige manier sommen kan oplossen

MBO niveau 4

Los ingewikkelde sommen op en zie hoe je deze kan kan doorgronden

Wat studenten zeggen

5/5
Jolanda Boer

MBO rekentoetes

Het mooie van de filmpjes is dat je het op je eigen tempo kan doorlopen. Als je het even niet begrijpt of mee wilt rekenen zet je het filmpje even op pauze. Handige tips, handige rekenmethodes die niet verwarrend zijn maar duidelijkheid en structuur bieden

5/5
Elzenoor Sieben

MBO rekentoets

Het is een fijne en mooie online cursus. Je ziet dat er aandacht en tijd in is gestoken. Deze cursus kan je zeker op weg helpen om het rekenen voor het MBO te halen.

5/5
Laura de jong

MBO rekentoets

Deze online training maakt het meer dan waard. Als ik een onderwerp van het rekenen niet snap, dan wordt het op een duidelijke en heldere manier uitgelegd. Je kunt  zelfs de filmpjes meerdere keren bekijken, waardoor je ook aantekeningen kunt maken van de uitleg. Daarnaast raad ik deze cursus ook aan andere mensen aan die moeite hebben met rekenen of  een makkelijke uitleg willen hebben bij het rekenen.

5/5
Kelly van der Bos

MBO rekentoets

In het verleden heb ik altijd gedacht dat ik slecht was in rekenen. Teun heeft het tegendeel bewezen. Dankzij de online cursus heb ik mijn rekentoets gehaald en daardoor mijn opleiding gehaald.

Eenvoudig en snel weer helemaal op niveau

Tegenwoordig zijn rekentoetsen een voorwaarde om je opleiding te halen, of een bindend studie advies binnen te slepen. Voel jij die druk ook? Maak het je dan gemakkelijk door onze online cursus voor Medisch rekenen, MBO of Pabo rekenen te volgen. Moeilijk wordt makkelijk met rekenexpertonline.nl!

Scroll naar boven