Rekenen voor PABO studenten

Maak het jezelf gemakkelijk door onze online cursus voor Wiscat te volgen

Word een kei in rekenen met rekenexpertonline!

Haal de WISCAT toets met onze online cursus! Vind je rekenen super lastig? Dan kan je ook starten met onze basis of gevorderden reken cursus. Dit is een goede basis om daarna aan de WISCAT cursus te beginnen. De WISCAT, basis en gevorderde cursus is ontworpen door onze rekenexpert Teun. Als rekendocent met meer dan 10 jaar ervaring weet hij waar PABO studenten op vast lopen. Ook studenten met dyscalculie en rekenangst halen dikke voldoendes door zijn uitleg. 96% van de studenten haalt zijn toets dankzij de uitleg van Teun.

L

WisCat

In deze Wiscat cursus behandelen we alle onderdelen van de WisCat rekentoets. Je krijgt veel tips mee hoe je snel en foutloos de hoofdrekensommen kunt maken en nog veel meer. Veel studenten hebben door onze cursus hun WisCat rekentoets gehaald.

Kennisbasis

Ook de kennisbasis toets is een rekentoets die je moet halen voor de Pabo. De toets staat bekend als een lastige toets. Heb je de basis van het rekenen niet goed onder de knie? Dan kan het een flinke uitdaging worden om een voldoende te halen. Zorg ervoor dat je het wiel niet opnieuw hoeft uit te vinden en schaf onze expertise aan.

Basis rekenen

Heb je moeite met de basis van het rekenen? Dan is de cursus 'basis rekenen' iets voor jou. In deze cursus worden alle basis facetten van het rekenen uitgelegd. Doormiddel van deze cursus leer je weer zelfvertrouwen te creëren in je jouw basis rekenvaardigheden.

Gevorderd rekenen

Heb je de basis het het rekenen onder de knie maar mis je wel de juiste kennis om te starten met het oefenen van de WisCat? Denk dan eens aan onze gevorderd rekencursus. Als je eenmaal de cursus hebt afgerond is dat de perfecte basis om te beginnen met de het oefenen voor de rekentoetsen van de Pabo.

Online rekencursus voor de Pabo

WisCat

Een dikke voldoende halen voor de Wiscat toets doe je met ons!

Kennisbasis

Haal een voldoende op een van de lastigste rekentoetsen

Basis rekenen

Deze cursus is perfect voor het opfrissen van je basis rekenen

Gevorderd rekenen

Je kent basis van rekenen maar je hebt (nog) niet alles onder de knie

Wat studenten zeggen 

5/5
Eefje Speksnijder

WisCat rekentoets

Ik vond het erg fijn om met deze cursus te werken. Alle onderdelen voor de WisCat worden doorgenomen door uitgebreide filmpjes. Het fijne is dat Teun op een rustig tempo uitlegt en fijne stapjes/manieren gebruikt waardoor het rekenen makkelijker wordt.

5/5
Ranya Anwar

WisCat rekentoets

De online training bestaat uit een duidelijke opbouw, waarin alle domeinen op de juiste volgorde worden aangeboden. De online training is duidelijk met heel veel expertisen opgezet. Ik adviseer wel om de training in combinatie met een bijles te doen.

5/5
Marissa Koster

WisCat rekentoets

Als voorbereiding voor de WisCat voor de PABO opleiding heb ik gebruik gemaakt van de uitleg video’s en huiswerk opdrachten. Deze video’s en huiswerk opdrachten zijn erg fijn in gebruik door de rustige uitleg van Teun.

5/5
Henriette Schlichting

WisCat rekentoets

Een overzichtelijk, beknopt beeld wordt er gegeven van het rekenen tot en met groep 8. Stap voor stap word ik meegenomen waardoor ik het nu zoveel jaar later wel begrijp. Erg leerzaam. Kortom alles wat ik nodig heb om mijn WisCat te halen, een aanrader voor een ieder die de WisCat moet doen

Eenvoudig en snel weer helemaal op niveau

Tegenwoordig zijn rekentoetsen een voorwaarde om je opleiding te halen, of een bindend studie advies binnen te slepen. Voel jij die druk ook? Maak het je dan gemakkelijk door onze online cursus voor Medisch rekenen, MBO of Pabo rekenen te volgen. Moeilijk wordt makkelijk met rekenexpertonline.nl!

Scroll naar boven