L

Medisch rekenen wordt een makkie

Een dikke voldoende halen op medisch rekenen halen was nog nooit zo makkelijk.

Moeilijk wordt makkelijk met rekenexpertonline

Medisch rekenen wordt weer makkelijk nadat je onze cursus hebt gevolgd! De cursus is ontworpen door onze rekenexpert Teun. Als rekendocent met meer dan 10 jaar ervaring weet hij waar studenten tegenaan lopen bij medisch rekenen. Ook studenten met dyscalculie en rekenangst halen dikke voldoendes door zijn uitleg. 96% van de studenten haalt zijn toets dankzij de uitleg van Teun.

Verzorgende IG

Ben jij verzorgende IG, dan moet je de toets medisch rekenen maken. Veel verzorgende IG raken de weg kwijt in vervelende verhaaltjessommen. Met onze stap-voor-stap uitleg ga jij je rekentoets een stuk beter maken!

MBO verpleegkunde

Als MBO verpleegkundige zal je de rekentoets medisch rekenen moeten maken. De sommen zijn een stuk complexer dan die van verzorgende IG. In onze rekencursus leren we wij jou welke stappen je moet nemen om je rekenopgaven op te lossen.

HBO verpleegkunde

Als HBO verpleegkunde student krijg je te maken met complexe rekenopgaven. De lappen tekst kunnen behoorlijk lang zijn en als je niet oppast raak je de draad helemaal kwijt. Door onze cursus leer je overzicht te creëren.

Online cursus medisch rekenen

Verzorgende IG

Raak niet meer de weg kwijt in grote verhaaltjesommen

MBO verpleegkunde

Leer lastige rekenopgaven op te lossen en toe te passen in de praktijk

HBO verpleegkunde

Leer complexe casussen te begrijpen en te doorgronden

Wat studenten zeggen

5/5
Anouk bakker

MBO-V

Ik vind de manier van uitleggen en daarbij ook nog de oefensommen een fijne manier van leren, zo test je gelijk je kennis. Doordat ik hier volledig mijn focus op had, heb ik onlangs medisch gehaald met een 10!

5/5
Shanaya Ramkarakh

HBO-V

De online training is zeker een aanrader. Op deze manier kreeg ik eerst een uitleg in een filmpje, waarna ik vervolgens oefen opdrachten moest maken. Ik heb de toets met een 10 gehaald.

5/5
Daniek de Vries

Verzorgende-IG

Omdat ik mijn hele leven niet goed was in rekenen dacht ik dat ik mijn diploma niet zou halen vanwege medische rekenen. Door de hulp van Teun heb ik weer het zelfvertrouwen gekregen die ik nodig had. Alles wordt duidelijk stap voor stap uitgelegd. Door de Online cursus heb ik medisch rekenen gehaald.

5/5
Holger Zill

Verzorgende IG

Ik ben geslaagd met een 9,5 op mijn examen medisch rekenen! alleen met jullie, hulp uitleg en oefeningen in deze online training is het mij gelukt om voor dit vak te slagen.

Eenvoudig en snel weer helemaal op niveau

Medisch rekenen is een lastig vak vooral als je de basis van het rekenen niet goed onder de knie hebt. Dit kan veel stress opleveren omdat het een vereiste is om je opleiding te halen. Geen paniek, wij gaan je helpen. 

Scroll naar boven